Set 2 lumanari nunta & buchet de mireasa, flori de sapun, mov

Scrie o recenzie
580.00  Lei
1597
in stoc
+
Buchet ornat cu trandafiri albi si mov inchis, mov deschis, hortensie alba de sapun, potrivit pentru mirese, nase, domnisoare de onoare.

 

 

Maner argintiu din plastic.

 

 

Dimensiuni aprox: inaltime- 30 cm; diametru- 25 -27cm.

 

 

 

 

 

Set 2 lumanari : 40 cm Inaltime, 5.8 cm diametru lumanare.

 

 

 

 

     

  • Ce semnifica buchetul  de mireasa? 
  •  

 

Buchetul miresei era considerat, in trecut, aducator de fericire, prosperitate si izgonitor al spiritelor rele. Astazi, buchetul de mireasa reprezinta un detaliu nelipsit din ziua nuntii, avand scop decorativ care completeaza armonios tinuta miresei.

 

 

Traditia potrivit careia buchetul miresei este elemenetul principal il reprezinta chiar aruncarea lui. Mireasa arunca buchetul spre a fi prins de o domnisoara despre care se spune ca ar fi urmatoarea mireasa care se va casatori.

 

 

Recomandam sa aveti doua buchete: unul pentru a fi aruncat conform traditiei (pastrat de catre domnisoara) si un al doilea care se va pastra drept amintire (de catre mireasa).

 

     

  • Cand se desfasoara momentul aruncarii buchetului? 
  •  

 

De cele mai multe ori, aruncarea buchetului se face dupa servirea tortului, spre finalul petrecerii. Acest moment se continua cu dezgatitul miresei, cand domnisoara care a prins buchetul primeste voalul miresei.

Nu au fost găsite recenzii